بهترین سن برای ایمپلنت دندان

بهترین سن برای ایمپلنت دندان
دیدگاه : 0 دیدگاه

بهترین سن برای ایمپلنت دندان یکی از سوالاتی است که کسانی می خواهند از ایمپلنت استفاده کنند با آن مواجه می شوند . همچنین باید در نظر داشته باشید که سن تنها یکی از معیارهای مهمی است که در جراحی نوآورانه دهان و ایمپلنت های دندانی هنگام غربالگری بیماران از نظر ایمپلنت دندان بررسی می شود. سایر عواملی که می تواند موفقیت طولانی مدت ایمپلنت دندان دائمی را تعیین کند، سلامت دهان و دندان بیمار، تعداد و محل دندان های از دست رفته، یکپارچگی استخوان فک و سلامت عمومی است.

آیا حداقل سن برای ایمپلنت دندان وجود دارد؟

بدیهی است که ایمپلنت های دندانی برای نوزادان یا کودکان نوپا مناسب نیستند. آنها هنوز دندان های دائمی خود را ندارند. حتی ممکن است تمام دندان های شیری خود را نداشته باشند. با این حال حتی با بزرگتر شدن کودک، آنها کاندیدای خوبی برای ایمپلنت های دندانی نخواهند بود. این شامل کودکان  وجوانان می شود.
قبل از اینکه بیمار بتواند ایمپلنت دندانی دریافت کند، باید به بلوغ اسکلتی رسیده باشد. به عبارت دیگر استخوان فک آنها کاملاً رشد کرده باشد . اگر ایمپلنت‌های دندان قبل از پایان بلوغ قرار داده شوند و فک هنوز در حال بلوغ باشد، ترمیم‌ها می‌توانند در رشد بیشتر استخوان اختلال ایجاد کنند و دوام آن‌ها را به خطر بیندازند و به طور بالقوه عوارضی را در پی داشته باشند.
ایملنت دندان قبل 18 سال ممکن است باعث بروز آسیب های زیر شود:

  • مشکلات گاز گرفتن
  • فاصله بین دندان ها
  • از دست دادن استخوان در اطراف پروتز
  • تغییرات زیبایی در ناحیه جمجمه و صورت

ایمپلنت و زیبایی

مسئله اصلی این است که رشد اسخوان در هر نوجوان متفاوت است، رشد فک به طور معمول تا سن 18، 19 یا 20 سالگی ادامه دارد. به همین دلیل، نوجوانان زیر 18 سال اغلب کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دندان نیستند، مگر اینکه به بلوغ اسکلتی رسیده باشند.

بیشتر بدانید پس زدن ایمپلنت چیست ؟

با در نظر گرفتن این موضوع، جراحی دهان و ایمپلنت های دندانی نوآورانه، اشعه ایکس و سایر ارزیابی های رشد را انجام می دهند تا بررسی کنند که آیا رشد استخوان 100 درصد کامل شده است یا خیر، و بیمار برای ایمپلنت آماده است یا نه؟

مشاوره و رزرو وقت برای ایمپلنت دندان در شرق تهران

دکتر دادگر متخصص ایمپلنت دندان و درمان ریشه دندان ، دارای یکی از مجهز ترین و بهترین کلینیک های دندانپزشکی جامع درمان های اندو ( درمان ریشه دندان ) در شرق تهران است. شما می توانید برای دریافت نوبت و اطلاع از نحوه ایمپلنت دندان با شماره های زیر تماس بگیرید.

آیا ممکن است فردی برای ایمپلنت دندان خیلی پیر باشد؟

این روش درمانی برای افراد میانسال و مسن نیز بازدهی خوبی داشته و تحقیقات نشان داده است که ایمپلنت دندان افراد میانسال بیش از ۱۵ سال عملکرد موفق و سالم داشته اند. این موارد ایمپلنت را به عنوان یک روش قابل اعتماد، کم خطر و قابل اجرا در زمینه درمان دندان های از بین رفته افراد میانسال تبدیل کرده است.بسیاری از افرادی که در دهه 60، 70، 80 و حتی 90 سالگی خود هستند ، ایمپلنت های دندانی را انجام داده اند و نتایج درمانی عالی را تجربه کرده اند. از آنجایی که احتمال از دست دادن دندان در افراد در سنین بالاتر بیشتر است، ایمپلنت دندان اغلب یک راه حل عالی و رایج برای بریج ها و پروتزهای ثابت است.

حتی توصیه می شود برای افراد مسن که در زمینه پذیرش و استفاده از دندان های مصنوعی دچار مشکل هستند، روش درمان ایمپلنت استفاده گردد. فک و استخوان آن، از نظر پذیرش ایمپلنت در سنین بالا مشکلی ندارند و اگر فرد دارای موارد ممنوعه دیگری که در قسمت شرایط انجام ایمپلنت بیان شد، نباشد، می تواند به راحتی ایمپلنت انجام دهد.

اگر بیمار میانسال و مسنی دارای مشکلات لثه و دندان بود، جای هیچ نگرانی وجود ندارد. چرا که می تواند قبل از انجام ایمپلنت با توجه به امکانات و روش های موجود، مشکلات لثه و استخوان فک را با درمان هایی مانند پیوند لثه و استخوان، لیفت سینوس و مواردی از این دست، برطرف کند و به کاشت ایمپلنت اقدام نماید.

سن ایمپلنت

شرایط لازم برای ایمپلنت

برای ایمپلنت فرد باید دارای سلامتی عمومی باشد و مشکلاتی از قبیل دندان قروچه، فشار دندان، بیماری های خونی، دریچه مصنوعی قلبی، دیابت، بیماری های کلیوی، پوکی و نرمی استخوان و سابقه سکته قلبی را نداشته باشد. این بیماری ها و مشکلات باعث می شوند احتمال سازگاری ایمپلنت با لثه و رسیدن به یک ساختار پایدار بسیار کم شود.

تراکم استخوان یک مورد بسیار مهم و تاثیرگذار در سنین بزرگسالی است که برای ثبات ایمپلنت حتما باید از حد مورد تاییدی برخودار باشد و گرنه بیمار به پیوند استخوان نیازمند می شوند.

از دیگر شرایط لازم برای کاشت موفق ایمپلنت :

  • عدم مصرف سیگار و مشروبات الکلی
  • عدم اعتیاد به مواد مخدر
  • عدم ضعف در سیستم ایمنی بدنی

افرادی که مناسب دریافت ایمپلنت نیستند

  • افراد زیر ۱۸ سالی که هنوز رشد فک آنها کامل نشده است.
  • بانوان باردار.
  • افرادی که برای ناحیه سر و گردن پرتو درمانی انجام داده اند.
  • افراد مصرف کننده الکل.
  • زمانی که فرد درگیر دندان قروچه پیوسته شبانه باشد.
  • ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت، بیماری های همبند و هموفیلی.
  • افرادی که از داروهای خاص ماند استروئید و کورتون استفاده می کنند.

مقالات مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *