دارو هایی بعد از ایمپلنت باید مصرف کنیم؟

دارو های بعد از ایمپلنت
دیدگاه : 0 دیدگاه

به مرور زمان و افزایش سن، به طوری که مراقبت های الزامی از دندان خود را انجام ندهیم؛ ریشه ی دندان ها و دیواره آن پوسیده خواهد شد. و چنانچه دندان ها خراب و پوسیده شوند و به طور صحیح به آن نرسیم، به حالت تدریجی لثه هم دچار این مسئله می شود و عفونت می کند. و طی این اتفاق، عفونت به وجود آمده به خون می رسد و احتمال خطرات زیادی همچون بیماری های قلبی، اندوکارتیتیس، سکته و تصلب شرایین وجود خواهد داشت.ولیکن راهکار این مسئله چه خواهد بود؟ هنگامی که پوسیدگی و خرابی به ریشه دندان می رسد برخی از افراد دندان خود را می کشند .که این روش حل این مشکل نمی باشد و به علاوه مشکلات دیگری  نظیر‌ نا مرتب شدن دندان ها در قسمت فک، بهم خوردن زیبایی ، مشکلات معده و ناقص جویدن غذا را به دنبال دارد. اما لازم نیست نگران این مسئله باشید، چرا که علم پزشکی در رابطه با بیماری های دندان و دهان پیشرفت بسیاری کرده است. یکی از روش های درمان محبوب ضمن این مشکل، ایمپلنت می باشد که یک راهکار مناسب برای جبران  ریشه های از بین رفته و بافت دیواره دندان می باشد.چنانچه اخیرا کاشت ایمپلنت انجام داده اید، با ما همراه باشید تا شما را با  دارو های بعد از ایمپلنت آشنا کنیم.

دارو های بعد از ایمپلنت

داروهایی بعد از ایمپلنت باید مصرف کنیم؟

امکان دارد؛ بعد از جراحی ایمپلنت به دارو های تسکین دهنده درد احتیاج نداشته باشید، ولیکن اطمینان حاصل کنید که دارو های مناسبی ضمن لزوم این درد ها، در اختیار دارید. چنانچه به هر نوع دارویی آلرژی دارید؛ توصیه می شود این مسئله را حتما به پزشک خود اطلاع دهید و او را در جریان بگذارید‌.

به طور معمول برخی دارو های بعد از ایمپلنت که به بیماران توصیه می شود، عبارت است از:

بیشتر بخوانید : آیا کشیدن دندان عقل همیشه ضروری است؟

دارو های مسکن بعد از ایمپلنت

تاثیر دارو های تسکین دهنده درد در اشخاص با یکدیگر کاملا متفاوت می باشد. به طوری که امکان دارد که دارو مسکن درد یک بیمار را کاملا کاهش بدهد ولیکن در شخص دیگر هیچ اثری نداشته باشد. اگر متخصص برای شما دارو تجویز نموده است می توانید به راحتی نسخه مورد نظر خود را از داروخانه تهیه نمائید.ولیکن اگر پزشک دارویی را تجویز نکرده است می توانید از دارو های نام برده ی مسکن ذیل استفاده نمائید.

  1. ایبوپروفن :این دارو به کاهش درد و تسکین آن کمک می نماید . از نوع ۴۰۰ الی ۶۰۰ میلی گرمی آن استفاده نمائید و هر ۶ الی ۸ ساعت مصرف شود.
  2. استامینوفن بدون کدئین
  3. قرص تاینول : چنانچه بعد از ایمپلنت احساس درد داشتید، مصرف یک الی دو عدد قرص تاینول می تواند جایگزین ایبوپروفن باشد. طریقه مصرف آن نیز هر ۴ ساعت می باشد.
  4. ولیکن اگر متخصص جراح شما داروهای مسکن قوی دیگری همچون: ویکودین، نورکو، لورتاب، تایلنول کدئین دار و پرکوست نیز تجویز نموده است ولی درد شما بسیار زیاد است می توانید از ایبروپروفن هم به علاوه آن استفاده نمائید.

دارو های آنتی بیوتیک بعد از ایمپلنت

امکان دارد متخصص دندان قبل از کاشت ایمپلنت و یا پس از آن، دارو هایی ضمن پیشگیری از به وجود آمدن عفونت به بیمار تجویز نماید. مزیت های دارو های آنتی بیوتیک به حالت پروفیلاکتیک به درستی در دندان پزشکی به طور کامل ثابت شده است. برای مصرف دارو های آنتی بیوتیک توسط پزشک جراح خود، کاملا دقت نمائید و از آن ها طبق ساعت مشخص شده استفاده شود.
نکته حائز اهمیت دیگر این می باشد که می بایست دارو هایی که  دندان پزشک برای شما تجویز نموده است را تا آخر به اتمام برسانید و شخصا تصمیم به قطع مصرف آن نکنید. توصیه ی کلی در این رابطه می تواند شستن دهان با کلرهگزیدین باشد، چرا که خاصیت ضد باکتری را دارا می باشد و احتمال بروز عفونت را کاهش می دهد، اما بهتر است برای استفاده از آن پزشک خود را در جریان بگذارید. مصرف دارو های آنتی بیوتیک را به اتمام برسانید چرا که امکان دارد قطع آن به صورت خودسرانه برای شما مشکل ایجاد کند.

مشاوره و رزرو وقت برای ایمپلنت دندان در شرق تهران

 دکتر دادگر متخصص درمان ریشه دندان (متخصص اندو)، دارای یکی از مجهز ترین و بهترین کلینیک های دندانپزشکی جامع درمان های اندو ( درمان ریشه دندان ) در شرق تهران است. شما می توانید برای دریافت نوبت و اطلاع از ایمپلنت دندان با شماره های زیر تماس بگیرید.

بعد از عمل ایمپلنت دندان چه باید کرد؟

زمانی که قصد نصب ایمپلنت را داشته باشید، مهم ترین ترس شما امکان دارد از روز عمل و انجام آن باشد. ولیکن لازم است به مراقبت های دراز مدت پس از استفاده از دندان های جدید خود هم بیاندیشید. بعد از انجام کاشت ایمپلنت دندان؛ می بایست بهداشت فردی خود را در رابطه با دهان و دندان رعایت نمائید.چرا که همچون دندان های طبیعی خود، مراقبت از ایمپلنت هم حائز اهمیت می باشد و به صورت مرتب توسط متخصص از سلامت آن اطمینان حاصل فرمائید. طبق فرمایش سازمان بهداشت دهان و دندان، چنانچه به درستی از ایمپلنت های خود مراقبت نمائید و استخوان نصب شده بر روی آن را سالم حفظ نمائید، به راحتی می توانید از ایمپلنت خود برای چندین سال استفاده نمائید. برای انجام امور لازم مراقبت پس از کاشت ایمپلنت، دندان پزشک شما را راهنمایی خواهد کرد که با رعایت آن ها، می توانید به دوام و ماندگاری ایمپلنت بیافزایید.

مراقبت های الزامی بعد از ایمپلنت دندان چه می باشد؟

چنانچه پس از کاشت ایمپلنت، مقدار جزئی خون ریزی داشتید این یک امر طبیعی می باشد و جای نگرانی وجود ندارد. پزشک معالج امکان دارد از بیمار بخواهد که با گاز گرفتن یک گاز حدود یک ساعت بر روی نواحی مورد فشار وارد کند، و پس از آن پد را به آرامی بردارد. چنانچه احتیاج به این کار داشتید با چند پد دیگر می بایست این امر را به مدت  زمان ۳۰ دقیقه مجددا تکرار نمائید. در موارد نادر چنانچه، خون ریزی قطع نشد، یک چای کیسه ای را به همان مدت زمان گاز بگیرید چرا که در برگ چای اسید تانیکی موجود می باشد که به لخته شدن خون و تقویت آن کمک می نماید.بعد از عمل ایمپلنت، احتمال بروز خون ریزی در مقایسه با کشیدن دندان، بسیار کمتر می باشد. چرا که ایمپلنت در شکاف های جای دندان قرار می گیرد که هیچ مکان استخراج باز، ضمن بهبودی باقی نخواهد ماند.
همچنین بهتر است پس از کاشت ایمپلنت،از شستن دهان خود بپرهیزید و تلاش کنید تا انتهای روز محل یا نواحی جراحی شده را با انگشت و یا زبان خود مختل نسازید چرا که این کار امکان دارد طی از بین بردن لخته خون موجب خون ریزی محل جراحی شود.
از نی مکیدن، دود و تف خودداری نمائید زیرا فرآیند درمان و بهبودی را کاهش می دهد.

دارو های بعد از ایمپلنتآیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

بله امکان دارد پس از انجام کاشت ایمپلنت؛ درد هایی را حس کنید ولیکن حین جراحی هیچ نوع دردی نخواهید داشت، چرا که قبل از جراحی پزشک برای شما از دارو های بی حسی استفاده خواهد کرد و پس از این که اثر آن از بین رفت ممکن است درد یا ناراحتی هایی را احساس نمائید. در واقع شدت درد بعد ایمپلنت بسته به این می باشد که با چه راهکاری انجام شده باشد و چه تعدادی گذاشته شده باشد. هر چقدر که راهکار کاشت طولانی تر باشد؛ امکان دارد در پس از آن هم بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید :دوام دندان عصب کشی شده چقدر است؟

دردهای پس از ایمپلنت دندان تا چه مدت است؟

اینکه بخواهیم بگوییم که چه قدر درد ادامه خواهد داشت، دشوار می باشد، چرا که درد در هر شخص با دیگر اشخاص متفاوت می باشد و یکسان نیست. معمولا ممکن است تا ده روز پس از جراحی ایمپلنت، یک سری نشانه ناراحتی و درد تجربه نمائید. ولیکن اکثر دندان پزشکان برای کاهش درد بیمار پس از انجام ایمپلنت،  دارو های مسکن تجویز می نمایند. همچنین ممکن است تورم به وجود بیاید که احتمالا بعد از گذشت ۳ الی ۵ روز فروکش خواهد کرد. به طور کلی درد ایمپلنت دندان نهایت یک هفته تا ده روز ادامه خواهد داشت و پس از آن دیگر دردی نخواهید داشت.

آیا برای ایمپلنت دندان، بیمار بهیوش می شود؟

بسیاری از افراد، به علت استرس از دندان پزشکی خیلی کم برای برطرف شدن نقص های دندان خود به سراغ آن می روند و این امر موجب شده است تا روند درمان متغیر شود. در حال حاضر با پیشرفت علوم دندان پزشکی روش های مناسبی برای افرادی که دندان های خود را از دست داده اند طراحی شده است، و برای انجام آن متخصصین از آرام بخش و حتی گاهی از بیهوشی استفاده می نمایند تا بیمار هیچ ترس و دردی را حس نکند.  دارو های آرام بخش برای عمل های سخت و ساده همچون کاشت ایمپلنت مورد استفاده است. زیرا به علاوه این که موجب کاهش درد بیمار می شود بلکه گزینه ی مناسبی برای افراد مضطرب می باشد. در واقع بیهوش نمودن بیمار حین جراحی به طوری می باشد که فرد هوشیاری خود را دارا می باشد ولیکن هیچ نوع دردی را حس نخواهد کرد.

سخن پایانی:

همانطور که در این متن هم ذکر شد، یکی از محبوب ترین روش های درمان برای افرادی که دندان های خود را به دلایل مختلف از دست داده اند، کاشت ایمپلنت می باشد که با استفاده از تکنولوژی های نوین انجام می شود و چنانچه بیمار پس از انجام آن درد داشته باشد، دارو هایی بعد از ایمپلنت باید مصرف کند. چند نوع مسکن برای کاهش دردهای آن موجود است که با مصرف مرتب آن درد هم از بین خواهد رفت .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *