نکاتی که باید قبل از کاشت ایمپلنت بدانید!

نکات قبل از کاشت ایمپلنت
دیدگاه : 0 دیدگاه

اگرچه ایمپلنت دندان یک بافت مصنوعی و غیر زنده می باشد .اما باید از ایمپلنت ها مراقبت نمود که هیچ مشکلی برای ایمپلنت پیش نیاید چرا که مشکل داشتن ایمپلنت رابطه مستقیمی با فک و لثه و دندان ها و استخوان فک دارد، بخش بسیار بزرگی برای مراقبت از ایمپلنت ها مسواک زدن مرتب روزانه می باشد که باعث جلوگیری از خرابی و پوسیدگی دندان ها می شود. در این متن نکاتی که باید قبل از کاشت ایمپلنت بدانید برای شما معرفی می کنیم. پس بهتر است که برای کسب آگاهی به طور کامل و دقیق متن زیر را مطالعه نمایید.

نکاتی که باید قبل از کاشت ایمپلنت بدانید چیست؟

انتخاب دندان پزشک مناسب:

در صورتی که نسبت به دندان پزشک خود آگاهی و شناخت کافی دارید می توانید عمل ایمپلنت خود را نیز همانجا انجام دهید در غیر اینصورت اگه به دنبال دندان پزشک ماهر و متخصص هستید قبل از انجام کاشت ایمپلنت باید تحقیق کافی انجام دهید و با دقت و حوصله پزشک خود را انتخاب نمایید. خیلی خوب است که نمونه کارهای پزشکتان را نیز مشاهده نمایید و با مراجعه کنندگان نیز صحبتی در خصوص رضایت پزشک داشته باشید و سوالات خود را مطرح نمایید و ببینید که آیا پزشک با دقت و حوصله برایتان وقت می گذارد یا نه و در رابطه  با خدمات پس از کاشت ایمپلنت و مراقبت های قبل و بعد ایمپلنت سوال نمایید.

مشاوره و رزرو وقت برای کاشت ایمپلنت دندان در شرق تهران

دکتر دادگر متخصص درمان ریشه دندان (متخصص اندو)، دارای یکی از مجهز ترین و بهترین کلینیک های دندانپزشکی جامع درمان های اندو ( درمان ریشه دندان ) در شرق تهران است. شما می توانید برای دریافت نوبت و اطلاع از ایمپلنت دندان با شماره های زیر تماس بگیرید.

آزمایش خون:

انجام آزمایشات قبل از انجام دادن عمل ایمپلنت بسیار مهم می باشد چراکه بیماری های مانند دیابت و فشار خون می تواند در این عمل خطر آفرین باشد.

معاینه کردن دهان:

شرایط دندان ها، لثه، دندان قروچه برای برسی موقعیت و اندازه کاشت مورد بررسی قرار می گیرد و قبل از انجام دادن ایمپلنت برای جلوگیری از مشکل باید درمان شود. اگر بدن درمان مشکلات ایمپلنت انجام شود باعث آلوده شدن استخوان نیز می شود. در این مدل عفونت دقیقا مانند عفونت دندان منجر به از دست رفتن دندان می شود.

نکات قبل از کاشت ایمپلنت

معاینه کردن با اشعه ایکس قبل از ایمپلنت:

یکی از عواملی که باعث موفقیت ایمپلنت دندان می شود ضخامت استخوان فک می باشد. در صورتی که ضخامت استخوان مناسب نباشد ممکن است که پزشک شما پیشنهاد بعد از استخوان مصنوعی استفاده نمایید. یا prpگزینه دیگری برای پایدار بودن کاشت می باشد قبل از اینکه جراحی ایمپلنت صورت بگیرد باید اضافه کردن استخوان و پیوند زدن انجام بشود و با استفاده از اشعه ایکس می توان حجم استخوان را معاینه نمود.

بیشتر بخوانید : کانال ریشه دندان چیست؟

اطلاع از قیمت کاشت ایمپلنت:

ایمپلنت ها از هر نوع  و جنسی که باشند هیچوقت نمی توانند جای دندان های طبیعی افراد را بگیرند ولی نسبت دندان های مصنوعی خیلی بهتر هستند ، طبیعی است که هر چه جنس و نوع ایمپلنت بهتر باشد قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. بهتر است قبل از انجام ایمپلنت از چند دندان پزشک قیمت ها را سوال کنید و باهم مقایسه نمایید.

آگاهی در رابطه با زمان ایمپلنت دندان:

زمان درمان ایمپلنت بستگی به شرایط بیمار دارد اما به طور کلی درمان ایمپلنت بین سه تا شش ما به طول می انجامد.

زمانی که ایمپلنت دندان به پایان می رسد . بدن شما به صورت طبیعی شروع به پوشاندن ایمپلنت ها با فسفات کلسیم می نماید و این همان ماده سازنده استخوان و دندان های افراد می باشد. طی مدت زمان چند ماهه این ایمپلنت ها به اندازه کافی به استخوان ها می چسباند که با توجه به شرایط بدنی افراد این مدت نیز متغیر می باشد. بعد از انجام ایمپلنت باید مدت زمان دو الی شش ماه صبر نمود تا استخوان و ایمپلنت ها ترکیب شوند و برخی استخوان ها شرایط آن ها بسیار مناسب می باشد که می توان همزمان با ایمپلنت روکش را نیز انجام داد.

 

قبل و بعد از انجام دادن ایمپلنت رعایت بهداشت بسیار الزامی می باشد

یکی دیگر از مهم ترین فاکتورها برای سلامتی و ماندگاری ایمپلنت ها رعایت بهداشت دهان و دندان می باشد به طوریکه با انجام بهداشت دهان می توان به صورت مادام العمر و بدون آسیب از ایمپلنت ها بهره برد.

نکات که باید قبل از کاشت ایمپلنت رعایت نمایید شامل دو مرحله مقدماتی و تکمیلی می باشد مراقبت های اولیه قبل از کاشت ایمپلنت به شرح زیر می باشد:

  • انتخاب نمودن یک پزشکی که دارای تخصص و مهارت کافی باشد.
  • شرح دادن کافی و کامل وضعیت جسمانی به دندان پزشک.
  • به سوال های که دندان پزشک برایتان مطرح می نماید به طور کامل پاسخ دهید و جواب های شما باید صادقانه باشد.
  • معاینه نمودن دقیق و کامل لثه ها از نظر عفونت (عفونت داشتن برای فرایند عمل ایمپلنت مشکلات بسیار زیادی را به وجود می آورد و مانع جوش خوردن استخوان فک می شود و دوران نقاهت در صورت وجود عفونت بسیار طولانی و دردناک می باشد)
  • انجام دادن اسکن رادیوگرافی پیش از انجام دادن ایمپلنت.

پزشک دندان پزشک با توجه به اسکن رادیوگرافی روند جراحی و معاینات را در دهان فرد مراجعه کننده شروع می نماید این معاینات به طور کلی شامل ضخامت استخوان ، محل قرار گیری عصب ها، ارتفاع استخوان ها، و محل قرار گیری سینوس ها می باشد. انجام دادن این معاینات برای ایمپلنت دندان ها بسیار مهم و حیاتی می باشد چون سایز و محل قرار گرفتن ایمپلنت ها مشخص می شود.

قبل از انجام ایمپلنت در صورتی که دارای بیماری خاصی می باشید و یا داروی خاصی مصرف می کنید باید با پزشک خود در میان بگذارید.

بیشتر بخوانید : مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

نکات و مراقبت های تکمیلی پیش از کاشت ایمپلنت چه می باشد؟

اولین و مهم ترین قدم  مراقبت پیش از ایمپلنت دندان پرهیز از مصرف نمودن داروهای می باشد که باعث رقیق شدن خون می شوند. مصرف نمودن این داروها در حین انجام عمل خون ریزی را افزایش می دهد.

بهتر است که قبل از آماده شدن برای انجام عمل ایمپلنت از یک مسکن استفاده نمایید.

یکی دیگر از اقدامات پیش از انجام ایمپلنت این است که دهان خود را با یک نوع دهان شویه شست و شو دهید.

بهتر است که قبل از انجام عمل به مقدار کافی استراحت نمایید و بخوابید زیرا خواب کافی باعث کاهش استرس می شود.

ایمپلنت دندان

کارها و مراقبت هایی که بیماران نباید قبل از انجام ایمپلنت انجام دهند چیست؟

در صورتی که پزشک برای انجام جراحی شما برایتان آرام بخش در نظر گرفته است به مدت زمان شش ساعت قبل از انجام جراحی از مصرف غذا و نوشیدنی پرهیز نمایید.

اگر دندان پزشک برای شما آنتی بیوتیک تجویز کرده است بهتر است که یک ساعت قبل از انجام جراحی مصرف نمایید و مصرف این آنتی بیوتیک را فراموش نکنید.

 

نکاتی که قبل از جراحی (کاشت ایمپلنت) باید انجام دهید چیست؟

بهتر است که به توصیه های پزشک خود اهمیت دهید زیرا پزشک می داند که چگونه بیمار می تواند بهبود پیدا کند.

بهتر است که پس از انجام جراحی ایمپلنت به مدت یک روز استراحت کنید. بعضی از بیماران ممکن است که تصمیم بگیرند که بخواهند به باشگاه و یا محل کارشان بروند که انجام این کار باعث خون ریزی و افزایش ضربان قلب می شود.

بهتر است که در روز های اول سرتان را بالاتر از بدن قرار دهید و از انجام فعالیت های شدید خودداری نمایید تا ورم و درد شما تسکین پیدا کند و به منظور تسریع ورم بهتر است که یک کیسه یخ را روی صورت خود قسمت کاشت قرار دهید.

بهتر است که از داروهای مسکنی که پزشک برای شما تجویز نموده استفاده کنید اگر دردی را احساس نمی کنید بازهم بهتر است که از داروهای مسکن استفاده نمایید چون پیشگیری از درد خیلی بهتر از درمان است.

یک نکته بسیار مطلوب این است که در روز های اول از غذاهای نرم و مایعات استفاده کنید چون فشاری به دندان ها وارد نشود و بهبودی سریعتر حاصل شود . می توان از انواع آبمیوه ها، پوره ها ماست، سوپ ها و غذاهای نرم و آبکی استفاده نمود.

بهتر است که روزی چند بار دهان خود را با آب و نمک شست و شو دهید و مسواک بزنید چون یک عامل بسیار مهم در موفقیت ایمپلنت دندان رعایت بهداشت دهانی و دندان ها می باشد و بهتر است که ناحیه ای که ایمپلنت انجام شده را با زبان یا دست لمس ننمایید که باعث خون ریزی می شود.

سخن پایانی:

مسأله کاشت ایمپلنت بسیار مهم می باشد و مهم تر از آن مراقبت های قبل از انجام جراحی ایمپلنت می باشد که برای ماندگاری ایمپلنت و به دست آوردن نتایج مطلوب رعایت تک تک این نکات الزامی می باشد و اگر شخصی به سلامت دندان ها ی خود اهمیت می دهد باید به مراقبت های قبل و بعد از جراحی ایمپلنت توجه کند که در مقاله بالا به شما شرح داده ایم. هر چقدر در رعایت نکات قبل و بعد جراحی ایمپلنت حساستر باشید قطعا نتیجه مطلوب تری در یافت خواهید کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *